Bel nu (+31)6 28 243 289 info@estatecleaning.nl

Vloeren onderhoud

Vloeren en tapijten zijn allemaal anders. Voor de reiniging van vloeren of tapijten wordt er door vakspecialisten van ECS kritisch bepaald welke behandeling en reinigingsproduct nodig is. Want een stenen vloer verdient een andere behandeling dan linoleum. Een mooie vloer moet met veel aandacht worden behandeld. Met onze professionele mensen en reinigingsapparaten kunnen wij elke vloer een perfecte behandeling geven. Op die manier kunnen u en uw medewerkers lang profijt hebben van de vloer

Onderhoud van linoleum

Het onderhoud van linoleum bestaat uit het strippen of het machinaal reinigen van de vloer. Ons speciaal opgeleide personeel en de moderne schoonmaakmachines en –materialen waarborgen een vakkundige uitvoering van deze werkzaamheden. Nadat wij uw vloer hebben gereinigd, voorzien we deze van een aantal waslagen, voor een optimale staat van onderhoud.

Stenen vloeren onderhouden

In veel gevallen wordt voor een stenen vloer gekozen vanwege de lange levensduur en de afstotende werking tegen vuil. Om een stenen vloer in topconditie te houden, is dagelijkse reiniging echter niet voldoende. Hiervoor is een specialistische aanpak nodig, die Kallenkoot Schoonmaakbedrijf graag voor u verzorgt.

Bekijk nu onze afgeronde projecten

Wij pakken de klus grondig aan. Wij gaan niet voor half werk.

Projecten

Interesse in onze service?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

contact