Bel nu (+31)6 28 243 289 info@estatecleaning.nl

Dagelijkse Schoonmaak

Estate Cleaning Service specialiseert zich in meerdere schoonmaakdiensten. Eén belangrijke dienst is het algemene of reguliere schoonmaakwerk  van  kleine kantoren tot verzamel gebouwen, sportcentra, praktijken en scholen worden door onze schoonmakers periodiek schoongemaakt. Wij weten: een schoon, fris en goed onderhouden pand is uw visitekaartje naar klanten en bezoekers toe!

Schoonmakers voor kantoren, verzamel gebouwen,scholen of sportcentra

Wat voor gebouw wij ook voor u gaan schoonmaken, één van de grote voordelen van ECS is dat wij weten wat belangrijk is. Regelmatige reiniging van het interieur, nette werkplekken, opgeruimde bureaus en hygiënisch sanitair: een schoon en fris bedrijf is niet alleen een mooi visitekaartje naar klanten en bezoekers toe, maar ook voor uw werknemers onmisbaar.

Schoonmaak bij ontruiming,verhuizing of overlijden.

Bij verhuizing,ontruiming of overlijden is een nul beurt nodig. Een schoonmaak voor de oplevering om ramen, wanden, deuren, vloeren, sanitaire ruimtes en eventuele trappenhuizen en liften echt schoon te krijgen. Zo werken we eventueel achterstallig schoonmaakwerk weg, of maken we het pand klaar voor gebruik.

Schoonmaak zoals u dat wenst

Onze schoonmakers werken nauwkeurig en volgens afspraak op de tijden die u het beste uitkomen. Naar uw behoefte komen onze schoonmakers dagelijks, wekelijks, maandelijks of op incidentele basis. Uiteraard is het mogelijk om de schoonmaak buiten kantoortijd te plannen om zo uw bezoekers en werknemers niet te storen. Zo profiteert u van de flexibele instelling van ECS en onze schoonmakers: een smetteloos kantoor en u heeft er geen omkijken naar.

Door onze persoonlijke benadering en open communicatie zijn wij in staat om tegen een fatsoenlijke prijs goede kwaliteit te leveren. Klantgerichtheid en het constant leveren van goede kwaliteit zijn de kernwaarden van ons bedrijf.

Bekijk nu onze afgeronde projecten

Wij pakken de klus grondig aan. Wij gaan niet voor half werk.

Projecten

Interesse in onze service?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

contact