Bel nu (+31)6 28 243 289 info@estatecleaning.nl

Opleveringschoonmaak

Een frisse start is het halve werk als er sprake is van het in gebruik nemen van een nieuwe woning, bedrijfsruimte, school of sportaccommodatie. Bij een opleveringsschoonmaak verzorgen wij onder andere het schoonmaken van vloeren, wanden, randen, richels, sanitair, glasbewassing en gevelreiniging. Ook is het mogelijk om door ons een dieptereiniging of professionele in huizing schoonmaak te laten uitvoeren.

Schoonmaak bij ontruiming,verhuizing of overlijden.

Bij verhuizing,ontruiming of overlijden is een nul beurt nodig. Een schoonmaak voor de oplevering om ramen, wanden, deuren, vloeren, sanitaire ruimtes en eventuele trappenhuizen en liften echt schoon te krijgen. Zo werken we eventueel achterstallig schoonmaakwerk weg, of maken we het pand klaar voor gebruik.

Oplevering schoonmaak bouw

Een opleveringschoonmaak en op tijd op geleverd woning,gebouw,kantoor etc na verbouwing of nieuwbouw,is voor de opdrachtgever ter controle van de geleverde diensten heel belangrijk .

ECS zorgt samen met zijn vakkundig personeel voor het volledig stofvrij maken van het object, bewassen van de beglazing,verwijderen van cement sluier van al het tegel werk ,stofzuigen cq dweilen van alle vloeren voor een schoon opgeleverd pand.

Bekijk nu onze afgeronde projecten

Wij pakken de klus grondig aan. Wij gaan niet voor half werk.

Projecten

Interesse in onze service?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

contact