Bel nu (+31)6 28 243 289 info@estatecleaning.nl

Gevelreiniging

Het reinigen en beschermen van uw pand is belangrijker dan u denkt. Door de onstuimige weersomstandigheden in ons land en door luchtvervuiling worden gevels van gebouwen en woningen door de jaren heen vuil.

Reinigen schilderswerk

Voordat een schilder kan starten met het schilderen van een gevel, moet het schilderwerk eerst grondig gereinigd worden. Schoon én vetvrij. Het hangt van de ondergrond af hóe dit dient te gebeuren.
U kunt hier op de lange termijn veel tijd en geld mee besparen.

Methode van gevelreiniging:

Hoge druk reiniging.

Reinigen door middel van een hogedrukspuit met water. Wordt vaak ingezet bij hardnekkige vervuiling op buitenmuren, bestrating en andere poreuze oppervlakken. Uiteraard wordt er van tevoren bekeken of er een reinigingsmiddel nodig is.

Stralen.

Een mechanische vorm van reinigen. Door de vervuiling van het oppervlak weg te schuren (bijvoorbeeld zeer fijn zand) wordt de gevel schoon gemaakt.

Stoom reinigen

Het water wordt verhit en de stoom wordt tegen de gevel geblazen. Het vuil lost op in het water en laat dan los van de gevel.

Gevel impregneren.

Met impregneren beschermen we je gevel door deze waterafstotend te maken. Je gevel is dus minder gevoelig voor alg, mos en vuil. Gevel impregneren is ook een vorm van isolatie. Er komt geen vocht meer in de gevel, maar houdt wel zijn ventilerende werking. Zo bespaar je op je energierekening

Terug in oorspronkelijke staat

ECS zorgt ervoor dat uw gevel vrijwel in de oorspronkelijke staat terugkeert. Wij stemmen onze reinigingstechniek af op het materiaal waarmee uw gevel en de onderdelen ervan zijn afgewerkt.

Bekijk nu onze afgeronde projecten

Wij pakken de klus grondig aan. Wij gaan niet voor half werk.

Projecten

Interesse in onze service?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

contact