Bel nu (+31)6 28 243 289 info@estatecleaning.nl

Bouwsupport

ECS is door de jaren heen zich meer gaan specialiseren op schoonmaak in de bouw. Wij ondersteunen aannemers met het schoonhouden en ondersteuning van bouwplaatsen,onderhouden van bouwketenen doen de eindschoonmaak bij oplevering van de bouwprojecten.

Bouwopruiming

Een opgeruimde en schone bouwplaats is, behalve een visitekaartje voor het bouwbedrijf, ook noodzakelijk in het kader van de veiligheid. Daarnaast zorgt het voor een aangename werksituatie voor de medewerkers. Bij dagelijks onderhoud zijn de medewerkers eerder geneigd de bouwplaats zelf ook schoon te houden. Onze bouwopruimers kunnen diverse preventieve of ondersteunende werkzaamheden uitvoeren om uw bouwterrein schoon, netjes en overzichtelijk te houden. Zoals bouwafval ruimen, schoonvegen,vloerenschrapen, afval sorteren, stempels verwijderen of planken spijkervrij maken.

Bouwketen

Het regulierschoonmaak van u ketenpark is een must en een stukje uitstraling van uw onderneming. Als het gaat om het in schenken van koffie tijdens bouw vergaderingen of kopers bijeenkomsten horen uit onze diensten. Een schone wc en schaftruimte is ook van groot belang ivm hygiëne voor uw bouwpersoneel.

Onze gemotiveerde personeel helpt u bouwkeet, goed schoon , opgeruimd en netjes te houden,

Hand en spandiensten

Het komt wel vaak voor dat men kort personeel nodig heeft voor wat hand en spandiensten, het zij laden, lossen,een kraan begeleiden,opperen,slopen,transportbegeleiding,liftboy,verkeersregelaars,poort. .Hier op kunnen wij snel terug koppelen en zorg dragen.

Laat onze bouwopruimers u een stukje zorg uit handen nemen met het schoon, netjes en overzichtelijk houden van uw bouwplaats. U heeft immers al meer genoeg aan uw hoofd.

Bekijk nu onze afgeronde projecten

Wij pakken de klus grondig aan. Wij gaan niet voor half werk.

Projecten

Interesse in onze service?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

contact